krogen var inte så skoj!

trodde krogen skulle vara skit skoj, men vafan man ville ju bara slå ner alla töntar där... vart ju nästan bråk hela tiden. hmm yaya!
men imorgon kväll bär det av igen Frida Langvad fyller 18 idag så imorn ska vi fira henne på nivå och sen ska vi vidare :D kommer nog bli kalas bra.

inatt ska ja sova hemma igen efter en natt sova i duvbo eller sumpan eller vart fan det ligger. haha! det var mysigt där sov hos en bra vän som heter Frida Envall en riktig kalas tjej med stort fint hus. vi åt lasagne och ja hade glömt mina laktos tabletter för er som inte vet så är ja laktos intolerant och utan tabletter blir magen knäpp. och man vill ju inte säga ifrån att man inte vill ha när man träffar hennes föräldrar för första gången. känns som man går minus då! men det gick bra förutom att ja behövde knipa skinka hela kvällen annars hade man väl släppt ut all jävla gas som samlats! haha...
men men nu är jag hemma igen och pluggar matte. för en kille muckar på tibia som ägde mig så ja slutade spela det och fokuserade på matten istället men nu ska ja börja läsa körkorts teori ska nämligen försöka få körkortet snart så det är bäst att plugga på nu : )

ha det gooooet !

18

imorgon är det dax för mig att bli 18! så på fredag ska grabbarna ta med mig ut på deras krog runda! jag kommer ragga brudar kommer bli dyngrak! så ser min födelsedags helg ut... bara så ni vet...

vet icke.

vet fan inte vad jag ska skriva längre, varför komma ja inte på nått? det känns så enformigt att skriva vad man gör varje dag. vill skriva mer än så. men man kan inte skriva allt man vill eftersom man kan göra massa männsikor ledsna eller arga... What to do? tell me!

home sweet home!

nu har jag kommit hem igen till mormor efter allt slit i villan med fester städande "pluggande"  spökande och allt annat skit! har inte haft mat på en vecka. kusin diss! men skit i det nu idag kom jag hem. hem till fulla kylskåpet och underbara mormor : ) fick skjuts hem av min ny gamla vän hem Elin Stenkel kungen av vännerna. idag har jag vart på bröllop i spånga kyrka sen bröllops middag på en 3-stjärnigt hotell och det var naajs som fan! mysiga människor massa snygga tjejer mohaha. men dom var torrbollar fick man reda på efter man hade snackat med dom. ooh big mama måste springa till bussen och möta Sofia det är ju filmkväll hos mig idag!

tjao tjao babes and broes!

kvällen

denna kväll har vart lite spel och BP - Ljungskile! fan vill se Brommapojkarna i allsvenskan skulle vara sket skoj...
snart kommer en otippad person som jag inte träffat på ett jäkla bra tag det är nämligen Elin Stenkel som tittar förbi en snabbis, hon och jag har haft jävligt kul och fixade en av dom bästa sommrarna någonsin vi var på solö och hade skoj hemma hos henne. aa en bra tjej helt enkelt. det har vart lite gnäll men det är dax att släppa sarjen och komma tillbaka in i matchen och börja umgås med tycker jag hon är ju snäll och sjukt rolig ibland:D

oj nu börjar matchen igen efter halvtids pausen. måste draga puss och hej!

comments!

måste säga att det är väldans massa sex comments just nu. shit!
och till lopp det kommer säkert^^ men nu är det tjejen som kallad fredrik som gäller hahaha! men men...
nationella provet i svB gick skit bra !! stolt som fan :D
och nu jävlar kommer jag tillbaka till skolan. såå nice! men nu ska ja spela lite till....
gullll


Mr S

Söderlund verkar vara en cool tomte, han verkar gilla sex och massa hemlisar.
men vem är han? jag som inte är så insatt i bloggandet utan jag skriver bara för att det känns bra och tycker om kommentarerna på vad man gör eller har gjort.
Men jag kan lära alla att bli skit bra på sex jag har mina trix haha. men om nån vill veta får dom nog fråga om nått.




Denna dag har vart fylld med mys, städande efter festen, bakis huvud, och massa jävla tvättande sjukt drygt att fixa en ville på 250 kvadrat meter efter en fest. sjukt. kommer nog inte ha så mycket folk här igen ush för allt efter jobb men fan va skoj vi hade.
vi va säkert 40-50 stycken ett tag och som vanligt hade vi köks partyt där allanissar satt och tråkade sen hade vi också party pinglorna och som vanligt ägde jag och jimmy dansgolvet med våran sexiga dans och strippande!
sen hade vi ju däckade tjejerna på tomten och det sura paret och sen charlie cheen aka tommie jungefalk som raggade en jävla massa och fick till slut tag i en tjej som han inte vågade ta numret av. men jag fixade hennes namn så nu snackas det tydligen på facebook. mohahaha. smek på den du jeanette.
juste nettis my man måste ja snacka om. fyfan vad jag vill festa igen med dig för du hörde ju till i iköket hela fredagen ville ju festa med dig som du sa att vi skulle göra. ville se dig och robbs äga dansgolvet men det gjorde ni ju inte. det söööög.

nu ska ja kolla på ett prison break avsnitt som jag redan kollat på! på datan you know.
och imorn är det skola igen idag tog jag ledigt för jag och en vän satt och partade upp all alkohol som var kvar från fredan och det var rätt mycket. så en bakis jocke som hade sovit 4 timmar gick fan itne till skolan idag. men imorgon ärdet dags igen. sen på måndag så är det nationellt prov i svB och damn vad jag ska dunka ett mvg på det. är trött på en jävla massa IGn nu ushapusha.

nee men piz out my homies. gull!

i min soffa igen

i min soffa jag sitter "jätte nykter" en söndag kväll vad håller jag på med. vill itne till skolan imorgon och jag tror inte att jag kommer till skolan imorgon för nu ska jag sova och klockan är strax efter 3 på natten. skit i skolan imorgon men fan hörru du vad skoj vi hade my new friend... skoj skoj framför youtube och framför tvn och framför den goda maten ja lagade. nu ska ja borsta tänderna och sova hörre ni!
tjao tjao tjao tjao! hjärta hjärta hjärta hjärta

soffmannen

tja soffmannen här.
idag har jag inte gjort ett skit först stod datan i köket på bar bordet, så jag satt där och åt varma mackor efter skolan sen har jag suttit och spelat lite tibia. sen skulle jag göra min berömdda middag idag vart det itne korv och pommes som det har vart dom senaste dagarna idag vart faktist en billy pizza ooh riktigt ballt och den pizzan åt jag framför datan. sen efter middan ville ja titta på tv så ja sket i datorn och vände mig till soffan. sen kom jag på att just jävla fuck ass jag har ju bärbar dator så jag tog några kit kat choklad bitar som nettis glömde igår ää men iallafall så som jag satte mig så sitter jag nu också. så nu har jag döpt om mig till soffmannen! mys mys...
men man kanske skulle sova lite är ju lite trötter men skiter i det ska plocka lite i köket kanske. hmm.
aja får se hur det blir, det blir typ soffan ett tag till.
och en annan sak är trött på alla wainers sluta med allt gnäll.
hare skoj.  GULL GULL 

dags igen

nu är det dax för ännu ett inlägg!
idag mina vänner har vart en skum dag blandad med hårt och slappt skolarbete har även fått en skriftlig varning för min frånvaro också haft möte om mina ig som har kommit fram nu... det är fan dags för en skärpning nu.
och just nu sitter jag nöjd och snart belåten har nemligen gjort varma mackor med massa grillkrydda! (dreggel) älskar grill krydda.
men nu ska ja springa iväg och gömma alla saker som inte ska stå framme under morgondagens stora kalas fyller snart år ju så nu ska det komma folk och lämna presenter och kanske parta lite.
men ha det gött alla mannar och kvinnor! gull!

villan för mig själv.

har morsans villa för mig själv några veckor HELL YEAH... sjukt skönt att åla sig i deras stora säng bara ligga där hela morgonen och zappa mellan alla världens kanaler, helt underbart. och snart kommer tanita hit och ska ha skoj med mig framför spisen jag orkar inte laga mat idag hoppas hon gör det! :  ) 
annars just nu går det helt fucked i skolan ig efter ig och imorn är det nationella muntliga i svenska B. kommer nog gå bra har inte tränat nått men kommer nog fixa det ska ni se...
en annan sak jag tänkt på hur många läser min blogg nu när jag inte bloggar så mycket måste kolla det när jag har lagt upp det här.
längtar sjukt till freda massa människor massa alkohol och en stor villa! lovely! kommer spåra,flippa!!
men ha det gött allesammans. puss och hej!


vännen!

det känns så skönt att ha dig hemma efter en vecka ifrån varandra, en vecka utan våra samtal. men nu är du hemma och det känns great förnu har vi våra samtal och våra coola häftiga stunder med våra coola flin på läpparna tillsammans är vi alltid glad och har sjukt roligt... och nu är vi i villan och har det mys framför tvn. och i helgen ska det festas och det ska busas med alla grabbs och chicks!

jokkis och nettis for life!!!!

jokkis och nettis

RSS 2.0