grymt!

flickvän från onsdag till söndag och det var glada miner hela tiden! lovely <3
och snart flyttar jag från hässelby till vallentuna, morsan har köpt en villa i civilisationen och där gör dom ordning en källare
 till mig så jag bor hemma nått år till med egen ingång. Det är lovely det med!!

tja.

nu har jag blivit dissad av en förälder igen, nu ska nemligen fader baloo åka till turkiet utan mig som vanligt. jag fick inte reda på det via honom nej utav min polare som bor granne med honom också som vanligt.
fast idag erbjöd han sig att betala halva flygbiljetten så jag kunde åka med dom. men jag har inte råd ska lägga alla pengar på körkort. är inte alls sugen på att åka med dom längre ändå. kul att åka med ner och känna att man tvingat dom att ta med mig. ääh skiter i den där familjen nu!


sommaren 09!

sommaren 09 är så gott som bokad och klar.
25e åker vi ner till göteborg bokar in på hotell och 26e så blir det metaltown så jävla nice. grymt bra band i år.

Marilyn Manson
Disturbed
Volbeat
Trivium
och sen älsklings bandet Dead by April!
spelningarna är i 24 timmar i sträck lovely!

sen åker vi väl hem 28e.

sen ska jag jobba massa. men hade tänkt att kunna ta en tur utomlands också, det skulle sitta fint.

kära clara!

Ta det vuxet istället för att gnälla på oss. du kommer och knackar på och skriker hur moget är det ? förstår att du är ledsen. men du behöver inte förstöra för andra.

Jag vill att du ska veta att det vi hade inte var nått skådespel. du har nog rätt du harinte haft en första kärlek för att allt vi har haft tillsammans genom alla tider kastar du bort. så det kan ju inte betyda ett skit. jag skulle aldrig kasta någoting för det betyder fortfarande mycket för mig.

Okej, hata mig, skit i mig, slå mig. varsegod gör allt det. men säg fan inte att jag har skådespelat under vårat förhållande! du har du något problem i ditt huve! att du ens kan säga det. allt du kastar på mig om vårat förhållande har du kännt under vårat förhållande!? jag tror fan det. för jag har inte sagt nånting eller gjort nått mot det vi hade! du har det. du har kastat i väg allt.

du är en speciell person för mig.


RSS 2.0