Det vanliga

Det vanliga livet är tillbaka allt är som vanligt. Men det finns alltid dåliga saker.
som man får reda på och upptäker saker som andra tror om mig eller tar mig som. Det är ju jobbit det, det vet väll alla.
Denna dag har jag varit i dalarna närmare bestämt i Ludvika, Där pratar man på riktiga dalänska. Det låter grymt kul.
klart slut <3

So bad

Va fan håller jag på med, det var ju så här det inte skulle bli.
skit varför är jag så dum! RUNAWAY!?

jhksgjhklfgh

ÄCKLIGA HYPER ÄCKLIGA FÖRDELSEDAG! VILL INTE HA NÅN FÖDELSEDAG VILL BARA FYLLA SEN SKITA I ALLT ANNAT SOM HÖR TILL FÖDELSEDAN! FYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYFAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


the best weekend ever

Den här helgen har varit den bästa på mycket länge!
fredagen börjar med lite skrik från frugan orkar inte förklara varför helt. men jag märte varför hon skrek när jag kopm hem till henne, Hon sa på dagen att jag skulle ringa en halvtimme innan jag var hemma, men jag ringde då 5 minuter innan jag kom. och hon hade planer på att göra en romantisk födelsedags middag för mig. så när jag kom hem går jag direkt ner och duschar och sen ser jag världens mysigaste grej i hela mitt liv. Ett fint bord som var dukat med ljus och blommor och en present som det stod grattis älskade joakim från clara. JAG BAH WHOOOW.
det var ju så jävla romantiskt det var helt sjukt allt var som på film. Sen till middag åt vi min favvo mat tacos mmm... galet gott. sen bar det av mot soffan och idol. för en gång skull ville jag faktiskt bara ligga i soffan och kolla på idol och det är ovanligt. sen som vanligt somnar clara med C i soffan vid 10 vilken klenis.

lördagen var ju mega nice den me mest chill lite centrum och sen bar det av mot ellagårds vägen. Vi hade nämligen blitt bjudna på middag hos våran vän therese som bjöd på middag. Det vart lax och hemma gjord potatismos det var grymt kul hela kvällen allt va grymt allt med goda maten och charad som de vart senare.

söndagen är kommen och nu ska jag ha kalas med släkten eftersom jag fyller år på tisdag.
och snart kommer dom.

RING OCH GRATTA MIG PÅ TISDAG 0762144613
ALLA FÅR RINGA!

_

ÄCKLIGA FÖDELSEDAG!

jobb,vara,finnas,skola,jobbit

Jobbet är jobbigt på mornarna när man ska gå upp 6:45 är inte van med sådana tider i mitt liv ush.
men så fort man knatat upp ur sängen känns det skönt för jobbet är skit kul, är skit nöjd med mitt praktik val.

vara pojkvän är det bästa med allt i livet speciellt när man har den bästa flickvännen. när man är glad och allt funkar mellan mig och frugan känns allt så perfekt. tack clara för att du är min flickvän.

finnas för alla känns ju skönt på ett sett att veta att man behövs, att man vet att ens omgivning litar på en. underbart med sånt. men ändå att hålla reda på allt kan vara lite kraxigt. hehe

skola är sämst för att man ska hålla reda på allting läxor osv. komma i tid känns ju meningslöst när man får gå hem en halvtimme senare. så är el programmet ganska mycket flex tider på dom lärarna.

jobbiga saker är ju jobbiga, t.ex att jag lovat lena att jag skulle sätta upp lister hos henne och att jag skulle fixa till med alla kablar i hennes lya. Men så vart det ju inte, känns som jag svikit henne och gett en massa falska förhoppningar. Förlåt Lena Collin.

fan!

vilken äcklig jävla skit kännsla jag har haft hela dan.
hade det mysigt i stan men clara vi fikade och köpte kallsonger till hennes pappa. hehe.
men ändå har allt sugit pung för har somsagt en kännsla i magen som står i vägen för mig. varför känns det så.
och kvällen idag blir ensam och hostig. för jag tror jag börjar bli förkyld för lillen här hemma har 39 graders feber.
smittad ? ja typ känns som de.


aa men ha det bra. <3<3

come on then^^

I dagens dag bär det av till stan, det är ju faktikt fars dag imorgon. Ja jga hade tänkt mig att köpa nån lott kanske eller om man hittar nått ap skoj liksom.
efter stan haha råkade skriva satan innan jag ändrade till stan haha, efetr stan så ka vi va hemma och ta tiden som den kommer yeah baby yeah.
Hej då Ps jag är omtyckt mooooahhahahahahahahha


jag är inget mongo

jo lite mongo e jag så den om kommenterat att jag är mongo!
måste göra en förlåt lista så här lite impulsivt.
nummer 1: förlåt till fru dahlin för mina fula ord i inlägget innan det här.
2: förlåt för att jag är mongo
3: förlåt för att jag är tjock
4: förlåt för att jag har ett så stort arsle
5: förlåt för att jag skriver förlåt hela tiden
 hej då

PUCKOOO!

HEJ FET ARSLE.
KOMMENTERA NU DU MOOOOOOOOOOHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHA
CHOkLAD GLÖGG YEAH MAMA yeah!!!!!!
kraaam hihiiiihiihihi


japp japp.

Varför alltid så här ? !
idag har vart en fett skumm dag har inte gjort så mycket på jobbet har typ bara borrat stativ till tandläkarnas tv-apparater som dom har ovanför stolarna. skeet jobbit men sen så satt jag framför datan till lunch, och till lunch vart det hamburgare som jag åt igår me den e fet god. sen bar det av till enebyberg för att byta en modulator på ett dagis. Det gick snabbt så det vart en timme vid datan igen. sen vart det 2 timmars jobb i rösjöskolan som inte vart klart ska spendera hela min arbets dag där imorn fick ja reda på nyss.
Och ni sitter ja hemma och skriver en blogg som jag missar lite känns det som. Vet inte riktigt vad jag ska skriva längre. ge lite kommentarer om vad jag kan skriva..
Gull o Hej

yeah baby!

hejsan nu var jag busig och skrev  baby det får man inte göra säger clara :P
nej men nu vill jag säga att jag är en man för jag har sprunget 7 km och det känns grymt bra att veta att jag har konotionen kvar NOOOT. Det hade jag absolut inte trött efter bara 200 m ush va jobbigt de va.
men nu ska ni få höra en coolish sak, ska ut på APU imorgon APU = praktik. till februari ska ja ha det 4 dagar i veckan ska bli grymt nice.
som en avslutning tänkte jag mig ett vanligt hej då.
Hej dååååååååå<3<3<3<3

slash lovet

Heeej :D
hejsan nu är jag hemma från fjällen, det har vart sjukt roligt men mest mysigt för flickan var ju självklart me.
torsdagen så kom vi fram kl 8 och käkade sen middag och bara möööös i stugan. Fredagen var också nice vi firade lite för mammas kille och hans brorsa har startat ett företag med anställda och grejor så att det var champagne och snittar typ sitter och tittar på clara hur hon sveper i sig glas efter glas haha NEJ nu skajar jag, det gjorde hon absolut inte. senare tittade vi på idol samtidigt som vi åt middag, det serverades nått konstigt ris med fläskfilé som var överaskande gott för man ösde på grymt mycket riven ost över allt SMASK.
Lördagen var den dagen alla väntat på för alla som äger stugor i storhogna skulle äta en middag på hotellet som kostade 215 kr/st och man fick äcklig potatis med fläskfilé men det var i alla fall en smaskig liten oxfilé på tallriken.
Men hela lördagen var helt värdelös från min sida allt kändes skit från morgon till kväll vet ej varför.
Men idag åkte vi hem och det jobbiga satt kvar men det är så härligt att få komma hem till data och sin egna säng.
GOS o GULL <3


RSS 2.0