idag,

Idag ska jag vara Dr.Phil för jag ska nämligen till stan och fika med Frida i staden för frida och hennes kille har tatt en pause, det gillar inte jag. så nåra timmar på denna dag ska jag spendera på henne och prata lite.


senare hade jag tänkt mig kanske bio med flickvännen hoppas det inte kommer en ån där bortförklaring idag me.
och snart ska vi till fjällen o0o0o0o de är såå grymt härligt där uppe.


Hej då nu ska jag duscha och fräscha upp mig : )
<3<3

BANNE MIG ...........

Fan vad fort allting ändras, från griniga gammla jocke till glada JOKKSON hahaha.
nej men galet nice de är att va back to life. så fort man är med Clara Sofie Collin så är allt underbart både hemma och rent allmänt i huvudet.
Och fan jag är ju så jävla kär i den där Clara YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!
fan vad jag älskar att BLOGGA!!!!!!
PUSS `PÅ MIN ÄLSKADE CLARA
och kram på er andra : ): ): ): )
Ps jag är inte geek för hänger på playahead ? kommentera detta


chill dag.

idag har ja bara slappat, ätit frukost spelat djungel party med syskonen. sedan har jag bara åkt runt i stockholm och träffat polare och vandrat lite. och ikväll ska dan avslutas med en liten chill fest och det ser jag fram emot.
och imorgon ska jag och clara och hennes kusiner äta lunch och spela bowling med hennes mormor och morfar och dt ska ju bli kul såklart men det jag ser fram emot mest det är ju självklart att åka till fjällen med alla roliga människor och äta oxfilé frossa som blivit som en tradition för oss fjälls människor.
jag är även lite nervös för en sak också. det är min APU ska ha APU i 10 veckor. 10 veckors slit som innebär uppgång kl 06:00 kanske tidigare. USH för tidiga mornar.
Hej då <3<3

lack!

Ja, jag e lack som fan! som vanlit tänker ni nog ni som läser men vafan.
Alla som håller på och snackar om att Djurgården förlora hela tiden FUCK OFF!

KALLT!!!!

Idag vaknade jag till att det var kallt i rummet där ja sov förstod inte varför jag frös. men ja kravlar mig upp tar på mig kläder och går ner för trappan och ser att alla fönster och dörrar är öppna. jag har ingen aning varför.
jaja skit i det nu. idag är det Djurgården - BP och det spelas även en annan match idag Göteborg - trelleborg och GBG kan vinna guldet i år. Men vi gjurgården alltså kan ta också ta SM guldet i år. För Djurgårdens största fans har samlat ihop pengar till den som gör så Trelleborg spelar lika mot Göteborg.
hahaha så ägda.
så idag taggar ja för en bärs i baren kanske och kolla på fotboll.
tack för mig puss o hej<3


en morgon rung 10 tiden.

IKVÄLL SKA JA PÅ FEEEEEST!
sjukt skoj tommie fyller 19 och jag lovar att hans fester är ju grymt roliga :)
taggad som fan, taggad på att bara va där och släppa skolan eftersom man har lov nu.
men ville bara dela med mig av det och nu ska ja gååå.
puss och kram.
Ps VILL FLYTTA NU!


så jävla trött!

Är så jävla trött på allt som händer i mitt liv! gnäll hemma omprov i skolan. knas med flickvännen. en pappa som bor lågnt bort.
Har ingen att prata med. och idag så dog än nära vänn till familjen. och alla är ledsna och mår dåligt.
är trött på att se ledsna miner trött på alla de e synd om. jag har bråkat mycket hemma och efter 17 år flyttar ja hemmifrån bort från mamma och hennes sambo och min lillebror. nej inte till pappa, ska flytta till farmor som är bosatt i upplandsväsby.
att man inte bara kan leva livet och ha det bra. det ska ju alltid va problem!
BAJS på de.

dagens dag <3

halluu!

Denna dag som denna dan varit. nej nu skoja ja med er. haha u har ja rolit för mi jälv också :D
Nej men ärlit, vaknade som en ny stor stark man och har vart me om mycket. Har skojat me el tjejen humla och det har vart skoj serru. annars har de vart mycket plugg och som vanlit plugg till omproven som jag jämnt gör. SUCK på dom.
och efter den "härliga" skolan mötte ja clara och vi gick hem pluggade och sen bråka vi lite så som vi brukar göra ibland. ja förlota de bråket som vanligt.
sen drog de av till middagsbordet där det serverades lite kyckling sallad som smacka KALAS!...
bandy mmhmm bandy som sagt som vi har på tisdagar från kl 8 till 9 det är ju skoj om man inte springer in i väggen som egentligen heter clarre, clas alltså.
nu ska ja gå och kramas med flickan min  wiiii älskling :D:D
en sammanfattning av tisdagen ja jo en helt vanlig dag helt enkelt.
Hej då.


Jockees unika blogg.

Hej .
Nu ska jag då lära mig det här med blogga som tydigen killar börjat göra.
Man ska tydligen skriva hur ens dag har varit och hur livet är helt allmänt.
Okej lets go. Denna måndag har vart härlig, har vart en glad och väldig positiv jocke. Och det är ja inte så ofta fick jag höra av min älskling clara idag. ja jo de känns lite pissigt att få höra sånt men ÄH! skit samma vet ändå att jag är bäst liksom.
nej men dagen börjar hemma hos min flickvän och ja knatar upp en halvtimme efter henne och äter lite frulle, duschar osv sen bär det av mot skolan och märker redan då att fyfan vilken härlig dag det kommer bli.
fick reda på att jag fick nästan alla rätt på mitt omprov i Digitalteknik B och det gör ju dan bara bättre de. För ja vill ju verkligen inte tenta av ett till ämne nästa termnin så de e skönt.
  och sen efter skolan så kommer ja då till marknadsvägen igen. Kramas med Flickvännen och äter en mandarin sen så åker ja hem och ja här sitter ja nu och lyssnar på Apologize av timbaland och one republic och måste säga de att fyfan vilken härlig låt :D men vafan timbaland sjunger ju inget i låten. ää aja.
ha det bra alla underbara människor  <3

RSS 2.0