vafan!

hur fan kan du inte våga ta en chans för oss? va? vafan gör jag för fel vad för fel hur kan du sluta älska mig efter 2 år ? va?? hur fan kan du det ?? vafan är det som händer i den här ruttna värden!!!!???? nu ska ja droppa kärlek nu ska jag skita i allt som har med kärlek att göra, efter det här kommer det vara djupa ärr i mitt hjärta! du sårar mig fattar du inte det ?? stå för det du sa!! fuck you om du inte kan det.. jag älskar dig och kommer alltid alltid göra det... men om du är så här feg såå är det här det bästa vill inte åka fram och tillbaka mellan oss och inte oss. Dax att släppa sarjen och gå vidare... PUKNT nu ska jag fan lyckas gå vidare från det här ush ush! bort med allt och in med nytt! Hjääääälp hur fan ska jag kunna det. alla vänner jag lär behöva eran hjälp nu... för nu är jag ensam i den här värden... 

:D

FUCKING GREAAAAAAAT MAN!

FUCK

FUCK

SRIÖÖÖÖÖÖÖÖÖST

USHUSHUSHUSHUSHUSHUSHUSHUSHUSHUSHUSHUSHUSHUSHUSHUSHUSHUSHUSHUSHUSHUSHUSHU

USHUSHUSHUSHUSHUSHUSHUSHUSHUSHUSHUSHUSHUSHUSHUSHUSHUSHUSHUSHUSHUSHUSHUSHU
seriöst siggi jonsson avgå kan du inte leda Djurgården till en vinst så avgåååå! sälj enrico och tauer köp en nu back och sen en härlig offensiv mittfältare. sug pung siggi och enrico sug mer !! ush på er!!


strul strul

nu var det dags igen, pappa ska åka utomlands med sin familj. jag fattar inte varför alla åker utomloands utan mig.
Men den här gången skrattar jag åt det hela börjar bli van, mina föräldrar ser mig inte helt osynlig hahahha.
vilka jävla miffon till päron!! men vafan glad är jag ändå.

igår var en stel kväll sitta hos david och föra och sen hade vi fest sen efter fest med samma människor, men du var ju där så det var ju mys tycker jag :) fredan var ju faktist en riktig lyckad kväll hos tobbe härliga människor snygga tjejer såklart var ja pimpen in the house, haha. ikväll ska jag kolla på två premiärer på sexan första programmet är hål i väggen andra är stor i japan kommer bli asa niiiice... och imorn är det skola igen ska bli fett skoj NOOT men sen är det gymmet och senare på kvällen ska jag till broder tommie <3 och kolla på Djurgården - gais hoppas dom bjuder på pepsi max.
ne nu ska ja läsa en bok från stenåldern som ska vara klar om 2 veckor har läst 14 sidor av 200 så fort går det har haft två veckor på mig nu också.

Men alvarligt ha det bra gullungar så hörs vi puss o gull vettja!

mamma mia

idag så jag mamma mia, halv bra film men skådisarna för nice. fast det var bara en jag verkligen fastna för i filmen heter hon sophie men heter nånting som ja inte kan ta reda på just nu, men fastna för henne för att hon är såååå jävla heeet...


lycklig egentligen

tänkte bara säga efter ett klagomål på att jag är lite grinig, jag är lycklig som satan mår faktist kalas. låter mig inte ryckas ner i skiten bara för att allt går åt hellvette. jag har alltid mina hjältar clara collin och jeanette dahlin ni är kungarna fuck yeaaaah! <3<3
Puss o gull

bra eller

nu är mamma hemma igen och mår bra. så nu har jag levererat min sadness till henne och sagt vad jag verkligen tycker om hennes resa till thailand, vet inte hur hon tog det men det skiter jag faktist i  nu.
det  är ju faktist fjärde gången nu av 2 olika familjer, den enda jag har som familj är mormor. mormor är bäst hon ställer alltid upp!

the come back feels far far far away

I WAAAAAAAAAAAAAAAAANT BACK!

har ingen familj

Pappa ringde mig för 4 år sen och sa att han skulle till turkiet med sin familj och att jag inte fick följa med för att jag kostar för mycket, för 1,5 år sen ringde han igen och sa att han skulle till turkiet med sin familj och att jag inte fick följa med för att dom inte hade råd med mig. för en månad sen kom mamma hem och sa att hon och familjen skulle till bulgarien utan mig förklarar inte ens varför. idag ringer mammas kille och säger att mammas familj och hans förälsdrar ska till thailand i 2 veckor utan mig säger inte ens varför! om ni undrar bor jag hos min mormor och hon är den ända sopm bryr sig, fuck yeah för mormor ! vafan ska man göra? har jag rätt att vara sne på päronen, kan inte va sur på mamma för hon ligger på akuten och ska opereras snart ush, kan inte va sur på henne!

gråten i halsen

Jag får inte intala mig det, måste gå vidare! men vad då det är ju skit svårt. det vet väl alla. om jag fick välja skulle jag spola tillbaka allt. man mår ju inge bra utan det utan din närhet din kärlek dina pussar dina kramar. dags att glömma kärleks känslorna. men iallfall idag har vart en pissdag rakt igenom, vet ej varför dåligt humör blääää bara så ni vet.
längtar tills helgen då man slipper tänka :D kommer bli en kalas helg med grabbarna och dom nya i gänget :)

natten

En sömnlös natt, det var såå sjukt!
ingen sömn men inga tankar ingen tv, var bara vaken men tänkte verkligen inte på nått, jag undrar om jag kanske sov men drömde lite så där på natt kvisten. japp japp idag är det dax, dax för en ny skol dag. månda = samhällskunskap och det är lika med kalas skoj, ingen har respekt för läraren alla springer runt och leker allan, det är fan skoj.
senare på kvällen är det check out the student skiva lokalen den heter EGO sthlm, sen är det gymmet.
Vilken nice jävla dag det kommer bli är ju på as bra humör!
Puss och gull speciellt till dig<3 

RSS 2.0